A családunkban szerencsére sok mindenki ügyes kezű

Nagyon szeretek hobbiból kézműveskedni, különböző házi készítésű alkotásokat eszkábálni vagy egyszerűen csak rajzolni. A legújabb dolog, amire rákattantam, az a hímzés. A nagymamám tanított meg rá, mert ő nagyon szépen tud hímezni, varrónőként dolgozott, amíg nyugdíjba nem ment. Mióta ő rávezetett a kézimunka szépségeire, minden nap muszáj némi időt ezzel töltenem, mert nagyon kikapcsol és feltölt. Többször is próbálkoztam a kötéssel, horgolással is. Pár sapka és sál viszonylag sikeresen kikerült a kezeim közül, ez iránti lelkesedésem azonban idővel alábbhagyott.

Azt vettem észre nagy örömömre, hogy a kézműveskedésre való hajlamomat és a kézügyességemet örökölte a kislányom is, Hanna. Már pici korától kezdve nagyon ügyesen épített kockákból várat, legoból kisházat vagy autót, különböző épületeket. Amint meg tudta fogni a ceruzát, már rajzolt is. Most már mindjárt hét éves, idén iskolába megy és már most kész kis képzőművész. Gyönyörű festményei vannak, rajzai, saját készítésű karkötői, nyakláncai. Hímezni ugyan még nem próbált sosem, de valószínűleg ez sem marad el, mivel érdeklődik a varrás és a kötés, horgolás iránt is. Mivel még mindig szeret legoból építeni, ezért időről időre új építőelemeket kell beszereznünk neki.

Most azonban arra gondoltam, hogy elég a még több legoból, a következő szülinapjára nem azt kap, hanem valami más jellegű építőjátékot. Ismerek egy oldalt, ahonnan már többször is rendeltem játékot. Azt szeretem ebben a webshopban, hogy hatalmas a választék a játékokban, és nem csak egyszerű plüssöket vagy babákat lehet kapni, hanem iskolaszereket,jelmezeket, kis járműveket vagy társasjátékokat is. A termékek megrendelésénél ki lehet választani, hogy házhoz vagy GLS csomagponthoz történjen a kiszállítás. Fizetni van lehetőség kártyával vagy utánvéttel is. A gyártók 24 hónap garanciát vállalnak a termékekre.

Pár hónapja innen rendeltünk kis tornazsákot Hannának, amit azóta is lelkesen hord a balettórákra, amire ő akart járni önként és nagyon élvez. A kis tornazsák nagyon erős, minőségi anyagból készült Cute and Wild márkájú darab, szép, szolid lányos színekben pompázik és egy aranyos kis süni díszíti. Tökéletesen elfér benne a kis balettcipő, a dressz, a harisnya és a tütü is. A terméket egy GLS csomagpontra rendeltük, ahova elmehettünk átvenni, mert a kiszállítás várható időpontjában nem voltunk otthon. Hamar megérkezett a csomag és a kis tornazsák pont olyan volt, mint a képen.

Ezen felbuzdulva keresgéltem építős játékot most is ezen a honlapon. Segítségemre volt a felső menüsoron elhelyezkedő “Építőjátékok” fül. Ezen belül is sok kategória volt. Többek között műanyag, fa vagy fém építők, playmobil játékok, Supermag és járműépítők. Megakadt az egyik kategórián a szemem, amiről még sosem hallottam: Geomag. Rákattintottam az egyik termékre, hogy elolvassam a leírását, amiből megtudhatom, hogy mi is ez valójában. A leírásból az derült ki, hogy mit tartalmaz a Geomag csomag: termékenként eltérő mennyiségű mágneses pálcikát, fém golyókat és pár darab műanyag formaelemet.

A leírás alatt be volt linkelve egy videó a Geomag játékról, amit aztán meg is néztem. Ebből kiderült, mennyi fantasztikus dolgot lehet építeni ezeknek az egyszerű kis mágneses pálcikáknak a segítségével. A videóban a kisfiú és a kislány magas tornyokat, piramisokat, hidakat építettek és különböző geometriai formákon használták ki a mágnes varázslatos képességeit. A videó alapján nagyon megtetszett ez a fajta építőjáték. Ezért kerestem egy lányosabb kinézetűt, tudniillik volt rózsaszínben is geomag készlet. Kezdetnek egy 68 darabos Geomag Pink csomagot választottam ki. A doboz hátulján van egy kis segítség ábrákkal, hogy mit hogyan lehet belőle építeni.

Így hát a kosárba helyeztem a terméket és megrendeltem. Ezúttal a házhozszállítást választottam, mert most meg tudtam oldani, hogy otthon legyek, amikor megérkezik a GLS futár. Két munkanapon belül meg is jött a csomag. Minden teljesen rendben volt a termékkel. A kislányom nagyon örült a Geomag építőjátéknak, amikor születésnapjakor kibontotta. Egyből neki is állt alkotni belőle valami szépet.