A legjobb lakásbiztosítás tippet hallottam a hímző szakkörön

A jómúltkor óriási szerencsétlenség ért bennünket. Csőtörés miatt elárasztotta a lakásunkat a víz. Na, már csak ez hiányzott! Velem még sosem történt ilyesmi, ezért eléggé tanácstalanul álltam a dolog felett. Ráadásul a lakás, ahol az eset történt, még csak nem is a tulajdonom. Én csupán a bérlő vagyok, mégis, minden ilyen szerencsétlen helyzetet nekem kell megoldanom! Láttatok már ilyet?!

Azon a héten meglehetősen elszontyolodva kezdtem neki mindennek. A munkahelyemen nagyon kedvetlen voltam, egyfolytában elkalandozott a figyelmem. Egyetlen örömöm a hímző szakkör volt, ahová akkor is elmegyek, ha az összes cső folyni kezd! Amikor azonban elújságoltam a bánatom, egy nagyon konstruktív hozzászólást is kaptam. “Tudtad, hogy ma már létezik lakásbiztosítás csőtörés esetére is? A Pannonsafe foglalkozik ilyesmivel, keresd meg őket!” Alig akartam hinni a fülemnek! Sosem gondoltam volna, hogy az ilyen jellegű segítségpont egy hímző szakkörön ér majd el!

Ahogy hazaértem, gyorsan rá is kerestem, mi mindent tud ez a Pannonsafe. Ami rögtön feltűnt, hogy a lakásbiztosítás csőtörés esetén még arra is kiterjed, hogy az elfolyt víz árát megtérítsék a pórul járt ügyfél felé! Istenem, ha ezt hamarabb tudom! Persze nincs még minden veszve. Amondó vagyok, hogy minden szituációból ki kell tudni hozni a legjobbat, és ebben az esetben ez a Pannonsafe lesz. Lehet, hogy nem menekülök a csőtörés minden gondjától és bajától, de ha biztosítást kötök náluk a lakásra, egy későbbi balesetnél már nem csak magamra számíthatok! Ráadásul úgy látom, hogy bérlő is köthet szerződést – kell ennél több? Az intő jel, úgy érzem – elő is készítem a szerződéskötést!