Hímzés helyett polcpakolás

Nagyon jó elfoglaltságot találtam magamnak az elmúlt években, rájöttem, hogy ami igazán kikapcsol az az, amikor a kreativitásomat tudom kiélni, és valamint akármilyen kis valami, de alkotni tudok. Ezért vettem elő egy ideje nagymamán hímző készletét és a hozzá tartozó felszereléseket. Nagyon megörültem, hogy a gyermekkoromban megtanult praktikákat, és mozdulatokat nem felejtettem még el. Ez úgy látszik olyan, mint a biciklizés nem lehet elfelejteni, és ahogyan többet hímeztem, úgy egyre jobban tértek vissza a régi emlékek és érzések. Magam rajzolom meg a motívumokat, természetesen sablont használva, melyet utána kihímzek, különböző színekkel, próbálok modern formákat választani, melyek mennek a lakásunk díszítéséhez és stílusához. Már ajándékba is készítek hímzéseket és ennek a barátaim és családtagjaim nagyon is örülnek.

Egy ilyen hímzős délutánnak néztem volna elébe, amikor teljesen át tudok szellemülni és át tudom magam adni az alkotás varázsának.  Amikor is a férjem a hátsó kertből szól, hogy menjek neki segíteni kipakolni a nagyobbacska tárolónkat, mivel nemsokára érkeznek a polcszerelő szakemberek a polcrendszerünkkel.

Először azt sem tudtam, hogy hova szaladjak, én teljesen lemaradtam, hogy a férjem megrendelt egy egész polcrendszert. Amikor azonban elkezdte mesélni, hogy mit és hogyan tudott megrendelni rögvest képbe kerültem a történetben. És természetesen mentem neki segíteni szabaddá tenni a tárolót, a kis raktárunkat, hogy a szerelő szakembereknek csak az összeszerelés legyen a dolguk.

Amikor a férjem felvázolta, hogy hogyan is találta meg ezt a remek céget, akitől most nemsokára érkezik a szállítmány, olyan volt ez, mint egy tündérmese, hogy amire vágyott és az elképzelésében megfogalmazott azt egyszer csak ott termett előtte az interneten, és nem kellett tovább keresnie, tudta, hogy megtalálta ez lesz az a cég, akiktől beszerzi a polcrendszert.

Fém polcrendszer egy nagyon kedvelt tároló eszköz, mely közép és nagy raktárhelyiségek polccal való ellátására is alkalmas. Ezt is mind onnan tudja a férjem, hogy olyan remek polcrendszert forgalmazó céget talált, akik a vásárlóik elnavigálása, a vásárlásra való ösztönzés miatt, miden egyes termékét, részletes termék ismertettessél és fényképekkel látják el. Ez megkönnyíti a döntést, és aki vizuális típus, mint a férjem is az, rögvest el tudja képzelni, hogy milyen is lesz majd az a polcrendszer, amelyet megrendel a mi kis tárolónkba.

A részletes leírásban foglaltatott tehát, hogy mekkora helyiségek berendezésére, és hogy mekkora súly tárolására alkalmasak az adott polcrendszerek.

Fém polcrendszerek szerencsére, nagyon strapabírók, időt állók, és amit mit szeretnénk rajta tárolni azt mind továbbiak nélkül el fogja bírni, mondta a férjem, miközben a hímzés helyett együtt pakoltuk a tárolónkat. 

Miután eldöntötte a férjem, hogy szerinte az adott polcrendszer lenne a legideálisabb számunkra, így árajánlatot is kért, úgy vélte, hogy nagyon kedvező ajánlatot fog kapni, ezért nem volt kétség, hogy nagyon izgatottan várta a hozzánk érkező felmérő szakembert. Férjem elmondása alapján a szakember is az ő választását igazolta, miszerint nagyon jó választás eszközölt. A szakember felmérte a helyiséget, és megegyeztek, hogy rövid időn belül jelentkezni fog az árajánlattal és egy látványtervvel a legpraktikusabb elrendezéssel.

Férjem ezen akciójáról én semmit sem tudtam, mivel éppen dolgoztam, amikor fogadta a felmérő szakembert. Így hát csak most várom a szerelő brigádot. Az árajánlatban szereplő összeg nagyon kedvező volt, amelyet a férjem el is fogadott, így megkezdődhetett a gyártás, leszállítás és a mai napon az összeszerelése a polcrendszernek. 
Nagyon gyorsan összeszerelhető, könnyű és mindig az egyedi igényekhez igazodik ez a fajta polcrendszer. Fém polcrendszer mindenki számára ideális választás, legyen szó kisebb helyiségek polcrendszerrel való ellátásáról, de akár nagyobb helyiségekben, raktárakban is alkalmazhatóak. 
Mint megtudtam kiváló ár – érték aránnyal rendelkezik és ezáltal nagyon megéri egy ilyen rendszerbe befektetni.

Férjem is ezen a gondolatmeneten volt, amikor megrendelte a polcrendszerünket, nagyon rendezett lesz a tárolóhelyiségünk, már én is alig várom, hogy megérkezzenek az összeszerelő szakemberek, felállítsák a polcokat és én rendezetten, szisztematikusan fel tudjam rá pakolni a dobozainkat.