Új hobbi, új barátok

Középiskolásként kezdtem el horgolni, ezért pedig nagyinak csúfoltak. Engem azonban ez nem tántorított el, és tovább folytattam az ügyeskedést. Most a karantén ideje alatt a kötéssel ismerkedtem, a legújabb őrületem viszont a hímzés. Pont a szomszédomban indult egy hímző szakkör, és ezt egy égi jelnek fogtam fel, így beiratkoztam.

A kis létszámú csoportban könnyű volt barátságokat kötni, mert a munka során hihetetlenül izgalmas, kötetlen témájú beszélgetéseket tudtunk folytatni, senki nem érezte magát kiközösítve. Eddig még nem került elő olyan téma, amely tabunak számított volna. Egy tippet azonban szeretnék megosztani, mert hasznos lehet – de nem a hímzéssel kapcsolatos.

A szakkörön az egyik hölgy mesélte, hogy ő ügyvédként dolgozik, és nagyon sokan tőle hallanak először arról a tényről, hogy energetikai tanúsítvány szükséges az ingatlaneladáshoz, sőt, egyesek azt sem tudták, hogy az mégis micsoda és mi fán terem. Elkezdtük tehát faggatni, hogy ő mit ajánl azoknak az embereknek, akiknek szüksége van egy ilyen iratra, és nem érnek rá sokáig várni a dokumentum elkészültére.

Teljes bizonyossággal állította, hogy szerinte a legjobb, legmegbízhatóbb, mindezek mellett a leggyorsabb cég nem más, mint ez:

https://www.e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak/

Kutakodtam kicsit, nehogy fals információt írjak ide, ha esetleg rosszul emlékeznék. A cég a konkurenciához képest olcsón dolgozik, de ezt az ártáblázat segítségével te is meg tudod állapítani, valamint ki tudod keresni, hogy a te esetedben mennyibe fog kerülni az energia tanúsítás. Ha valamiért nem találnád a rád vonatkozó adatot, akkor az online kalkulátor segítségével személyre tudod szabni a keresést.

Tényleg hamar elkészülnek, az időpont egyeztetése után a helyszínen elvégzi a méréseket a szakember, beküldi az adatokat, bent pedig megcsinálják a tanúsítványt, melyet a futárszolgálat jóvoltából másnap már a kezedben is tarthatsz. Viszont, ami nekem nagyon szimpatikussá teszi a céget, hogy rugalmasak. Itt arra gondolok, hogy akár 12 órán belül is megkaphatod a tanúsítványt, ha jelzed, hogy neked felettébb sürgős lenne. Ezt pedig úgy csinálják, hogy ímélben küldik ki az iratot. Gyors és környezetkímélő megoldás.

Még egy, ami viszi a prímet, az az ajándék, amelyet mindenki kap, aki igénybe veszi a szolgáltatásaikat, ez pedig egy Ingatlan Kisokos. Ebben szinte minden információ benne foglaltatik, amely az ingatlannal kapcsolatban felmerülő kérdéseinkre válaszként szolgálhat. Egészségesebb, zöldebb otthon kialakításával kapcsolatos tippek, szomszéddal való viaskodáshoz tanácsok ugyanúgy megtalálhatók benne, mint az építkezéssel és bontással kapcsolatos dolgok, és még sorolhatnám.

Nekem nem is kell több infó, megértem, miért őket ajánlja mindenkinek az újdonsült barátnőm, ha energia tanúsításra van szükség. Én viszont azt ajánlom, menjetek, és iratkozzatok be ti is egy hímző szakkörre, mert olyan érdekes emberekkel tudtok megismerkedni, akikkel a hobbitok közös, és egy hihetetlenül jó élmény mindamellett, hogy sokat tanulhattok – nem csak a hímzésről!